Hem Elin Svenssons imponerande karriärsresa hos Forenede Service!

Elin Svenssons imponerande karriärsresa hos Forenede Service!

Elin Svensson började arbeta på Forenede Service 2021 som servicemedarbetare. Elin gick en lokalvårdsutbildning och via utbildningen fick hon en APL-Plats på Forenede Service. Snabbt efter Elins praktik fick hon jobba som vikarie och efter ett litet tag kunde Forenede Service erbjuda en fast tjänst. Elin gjorde så bra ifrån sig att hon bara efter några månader blev tillfrågad att arbeta som Gruppledare. Elin har verkligen gjort en fantastisk karriärsresa här på Forenede Service. Elin älskar sitt arbete och känner att hon har kommit helt rätt.

Vad är det unika och bästa med att arbeta på Forenede Service?

Det absolut bästa med att arbeta här på Forenede Service är våra fantastiska medarbetare och alla kunder som jag träffar varje dag. Det unika med Forenede Service är att man får väldigt mycket eget ansvar i alla positioner man än beifinner sig i inom företaget. Detta är något jag inte upplevt på något av de tidigare arbetsplatserna som jag varit på. Eget ansvar skapar ett driv och att vi tillsammans går mot samma mål och tillsammans skapar vi nöjda kunder.

Har du gått några utbildningar på Forenede Service?

Ja, jag har gått Gruppledarforum då jag blev erbjuden tjänsten som Gruppledare. Jag har även fått utbildning inom diverse maskiner som vi använder på företaget t.ex. Kombimaskin och Singelskur.

Har Forenede Service gjort någon skillnad i ditt liv/framtid etc?

Jag gick från min lokalvårdsutbildning direkt till Forenede service. Forenede Service trodde verkligen på mig och har stöttat mig otroligt mycket. Forenede Service har verkligen fått mig att utvecklats som person. Tack vare Forenede Service har jag byggt upp både självförtroendet inom yrket och även växt som människa.

Hur leder och motivera du ditt team?

Jag tycker det är viktigt att leda mina medarbetare med ett rättvist tänk. Att hålla alla uppdaterade om vad som sker på Forenede Service tycker jag är en självklarhet. Jag vill hjälpa mina teammedlemmar så mycket jag bara kan, det är viktigt att vi arbetar tillsammans. Om någon behöver hjälp så försöker jag se till att han/hon får den hjälp de behöver så snabbt som möjligt. När vi arbetar tillsammans skapas ett positivt och vänskapligt samarbete. Det är viktigt att känna den där familjära ”vi känslan” som vi strävar efter här på Forenede Service.

Hur ser samarbetet och lagarbetet ut bland dina teammedlemmar för att uppnå gemensamma mål?

Mina teammedlemmar är drivna, vi hjälps åt att täcka in när någon behöver vara frånvarande från sitt arbete. Mitt team är bra på att pusha varandra, de har roligt tillsammans vilket jag tror är nyckeln till att vi tillsammans skapat ett drivet och trivsamt team.

Vilka specifika fördelar eller värde ger Forenede Service dina kunder?

Med en snabb återkoppling och regelbunden uppdatering så ser vi till att kunderna alltid kan hänga med på vad som sker i driften. Våra lokalvårdare jobbar med en standard som ser till att det alltid är hygieniskt och rent på arbetsplatserna och med ett gott professionellt bemötande blir våra medarbetare varmt välkomnade på sina arbetsplatser.

Vad gör du för positiv skillnad för dina kunder i din roll på Forenede Service?

Jag är regelbundet ute i driften, träffar mina kunder och ser till att alla kunder känner sig nöjda. Jag älskar min roll som Gruppledare och känner att jag är på rätt plats. Jag är effektiv i mitt arbete och om något skulle hända ser jag och mitt team till att lägga åtgärden högst upp på prioriteringslistan.

Kan du dela med dig av ett exempel på en utmanande situation du stod inför och hur du hanterade den effektivt och samtidigt fick en mycket nöjd kund?

Vid ett inplanerat storstäd fick jag in en hel del sjukanmälningar vilket gjorde att vi inte skulle kunna utföra storstädet i tid. Tack vare drivna medarbetare och ett mycket bra samarbete så blev uppdraget färdigt med en väl godkänd kvalité. Utmaninen var tidspressen och att pussla med schemat kring bemanning så både driften och storstädet kunde bli färdigt inom deadline. Vi lyckades och här får jag beviset på att vi är ett team som hjälps åt i alla tänkbara situationer.