Hem Städservice

Vi gör din arbetsplats bättre

Vi kan erbjuda ett komplett utbud av städtjänster.

Varje kunds behov är unikt utifrån verksamhet, fastighet och inte minst människorna. Därför anpassar vi alltid vårt erbjudande till just ert behov. För oss är det självklart att leta efter hållbara förbättringar inom såväl metod, utrustning som miljöval. Det har vi gjort i över 60 år.

Lokalvård för ert behov

En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats oavsett vilken verksamhet eller bransch ni verkar i. Med våra tjänster inom lokalvård står ert välbefinnande i fokus.

Vi anpassar lokalvården efter era specifika behov. Det kan vara allt ifrån kontraktsbunden avtalsstädning med schemalagd veckostädning till engångsinsatser med kort varsel, exempelvis flyttstädning eller storstädning.

Vi erbjuder Dansk hygienstandard och INSTA 800-2018 som handlar om behovsanpassad lokalvård för att nämna några.

Hållbara golv

Fräscha golv är en viktig pusselbit för totalupplevelsen på er arbetsplats.

Regelbunden städning av golv är viktigt både för renligheten och för att golvet ska hålla sig fint så länge som möjligt. Vill ni att det ska glänsa lite extra ska ni dock med jämna mellanrum satsa på professionell och grundlig golvvård. Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Ni har behovet, vi har kunskapen och erfarenheten. Låt inte golven tappa sin glans och lyster.

Rena fönster

En fönsterputs är detaljen som kan göra hela skillnaden. Kunniga och välutbildade medarbetare med hög servicekänsla är en självklarhet för oss. Vi finns här för att tillgodose era behov och putsar fönster i alla miljöer med rätt utrustning och kompetens.

Storstädning

När det lilla extra behövs!

Emellanåt kan en noggrann städning av ytor som inte hanteras till vardags behövas. Det kan vara hygienutrymmen, kök, höga höjder, golvvård eller att tvätta soffor. Vi utför storstädning utifrån era behov och när det passar.

Höghöjdstädning

När du behöver nå högre höjder!

Vår höghöjdsstädning är perfekt för inomhusmiljöer,  industrilokaler, butikslokaler, idrottshallar eller andra offentliga miljöer. Allt för att minska brandrisken förbättra arbetsmiljön.

Byggstädning

När bygget är klart!


Avsluta era byggprojekt med en byggstädning. Vi har specialkunskap för hur avfallet ska hanteras, rätt utrustning och utbildad personal som utför en noggrann och effektiv byggstädning.

Flyttstädning

När det är dags för arbetsplatsflytt!

Att flyttstäda sin arbetsplats är ett krävande moment både energi och tidsmässigt. Vi tar gärna hand om flyttstädningen på er arbetsplats.