Hem Vi gör skillnad för människan!

Vi gör skillnad för människan!

En av Forenede Service största kunder är Locum AB. Locum är en av Sveriges större fastighetsförvaltare med ett fastighetsbestånd på omkring två miljoner kvadratmeter lokaler i Stockholms län. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Forenede Service utför all vaktmästeriservice på tio av Locums sjukhus i Stocksholm. Ett av sjukhusen heter Dalens sjukhus och där arbetar Forenede Service servicemedarbetare Awert och Niklas.

Vad gör ni för för skillnad i ert arbete?

Vi ser till att allt praktiskt fungerar på hela sjukhuset. Hjulet måste snurra hela tiden annars står allt stilla och problemen är snart framme.

Vi gör skillnad varje dag för människor här på sjukhuset. En del ser skillnaderna direkt och en del följer bara med i rutinarbetet, men skulle rutinarbetet avta hade flera människor märkt att det snabbt hade uppstått problem med det mesta. Vi tar hand om så många olika viktiga områden på sjukhuset så skulle hjulet stanna så hade det kunnat ge förödande konsekvenser.

Vi tar hand om alla patientkläder, ser till att de tvättas och att nya kläder levereras till respektive avdelning. Vi levererar läkemedel, beställer och levererar gas (operation), sköter all posthantering, sorterar och miljöhanterar, tar hand om läkemedelsavfall. Vi har ett mycket stort ansvar och samtidigt gör vi skillnad, varje dag, för människan.

Vad är det bästa med ert arbete?

Det är en härlig känsla när människor vi hjälper bli glada och uppskattar det vi gör, det känns i hjärtat! Ett leende från någon vi hjälpt är värt mer än guld. Vi känner oss viktiga i vårt arbete!

Det är även roligt att ha många bollar i luften samtidigt, att organisera och se till att alla pusselbitar går ihop. Ingen dag är den andra lik, vi älskar att våra arbetsuppgifter är så varierande.

Vi är stolta över att ha Locum som kund, här gör vi skillnad för människan!